Hirdetés

csokolade.lap.hu / Márkanevek a neten - magyar lapok

Márkanevek a neten - magyar lapok

Burstin Bits, Poppini lollipop, Fizz Bang forgalmazó

Kézműves csokoládék területszelektált csokoládékból.

Kézműves, egyedi feltétes, kakaóvajjal festett és díszitett táblás csokoládék, csokinyalókák, szaloncukrok és bonbonok gyártója a Demeter Chocolate. A cég csak prémium minőségű csokoládéból készíti kézműves termékeit. Termékcsaládjai között megtalálhatóak partybonbonok, magyar szuvenír-desszertek, táblás csokoládé több száz variációban akár diabetikus csokoládéból is.

www.premiumcsokolade.hu

Galla Sweet Kft. - Csokoládéüzem - 2008-ban családi vállalkozásként alakult, székhelye: H-6900 Makó, Liget u. 7.; Cégünk fő tevékenységi köre: édességgyártás; Fő profilunk az édességgyártáson belül: gumicukor, alkoholos meggy desszert, pralinék, szeletes termékek, táblás bevonók, szaloncukor gyártás

Hungaricum édességek

Ilka Rudolf

Az illa alkoholos csokoládékat leginkább a következő szavakkal lehet jellemezni: Magyarország csokoládé burokban. Megalkotásakor az volt a célunk, hogy hungarikum pálinkákat és híres borokat felhasználva olyan édesség szülessen, mely hazánkra jellemző, és utánozhatatlan ízvilággal rendelkezik. A felhasznált csokoládé-alapanyagok termőterület szelektáltak, egyedi karakterrel bírnak.

Konyakmeggy - Egy igazi Hungarikum! Hogyan készül a konyakmeggy...

Aroma és színezékmentes édességek

Különleges kézműves csokoládék lelőhelye, melyek különböző országok ízeit idézik meg. Nem csak szépek , hanem rettentően finomak is. Jelenleg Mexikó, India, Anglia, Törökország, Hawaii vagy Franciaország ízeibe kóstolhatunk. Időszakonként limitált szériás különlegességek is kaphatóak a webshopban. Mindemellett érdekes cikkeket olvashatunk a csokoládé világából, különböző összetevekről, hatásairól.

A JettyChoco kézműves csokoládé műhelyt a csokoládé iránti szenvedély keltette életre! A csokoládé imádat és az egészséges életre való törekvés, a kettő összekapcsolása miatt fogtunk csokoládé készítésbe, felismerve a csokoládé számos előnyét, és azt, hogy a minőségi csokoládé az ami belefér mindennapi tudatos életvitelünkbe. Jelmondatunk "A kevesebb néha több, a minőség pedig kifizetődő!"

Meghatározás:

A csokoládé, korunk legkedveltebb és legváltozatosabban elkészíthető édessége. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést és jó kis nassolást kívánok!

A csokoládé, korunk legkedveltebb és legváltozatosabban elkészíthető édessége. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést és jó kis nassolást kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Márkanevek a neten - magyar lapok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés